Projektowanie kuchni
Sterylnie jak w restauracji, smacznie jak u mamy.
Najważniejszym wyborem są sprzęty. W małej kuchni zachęcam zdecydowanie do wyboru na przykład piekarnika wraz z mikrofalówką czy robota wielofunkcyjnego zamiast poszczególnych wielu sprzętów. Lodówka jedno czy dwuskrzydłowa, mała czy duża podstawowe pytanie jak często gotujesz? Kuchnia to magazyn czyli musisz mieć pod ręką wiele produktów, półproduktów itp. Jeżeli częściej zamawiasz jedzenie czy masz catering wykupiony możesz pomyśleć o mniejszej a efektowniejszej kuchni.
Bardzo ważne są ciągi robocze, blaty kuchenne.
Na ścianie i podłodze płytki, drewno, panele czy może kamień lub cegła?
Szafki górne do sufitu czy niższe, aby poukładać tam pudełka, mniej używane rzeczy z widocznym bałaganem?
Nasze projekty kuchni
Ciąg kuchenny
